Повеќе забава дома! ТВ пакети со 50% попуст

Исполнете го престојот дома со повеќе забава за сите. Активирајте од дополнителните ТВ пакети по Ваш избор и уживајте во омилените ТВ канали заедно со целото семејство.

Дополнитлените ТВ пакети, сега се достапни со 50% попуст на месечната претплата, за активација преку мобилната апликација Mојот А1.

Понудата важи за сите A1 Combo корисници, за следните ТВ пакети:

Дополнителен пакет Редовна цена (ден./месечно) Промотивна цена (ден./месечно)
  • HBO
  • HBO 2
  • HBO 3
249 125
Digitalb Family пакет 299 149
PINK пакет 99 49
Балкан пакет 99 49

За корисниците A1 Combo Box и A1 Combo Lite достапни се следните ТВ пакети со попуст:

Дополнителен пакет Редовна цена (ден./месечно) Промотивна цена (ден./месечно)
HBO Lite пакет 249 125
Digitalb Lite пакет 99 49
PINK Lite пакет 49 25

Понудата е промотивна и важи ограничен период. Корисниците со активирани пакети во промотивен период ќе ги користат по намалените цени додека не ги деактивираат истите.

За дополнителни информации јавете се во Контакт центар на 0771234.