13.04.2020

Продажните салони на А1 Македонија се отворени, но со променето работно време и засилени мерки за заштита

Поради мерките за превенција од COVID-19 како и во интерес на јавното здравје, нашата компанија почнувајќи од 08.04.2020 година воведе посебен режим на работење во продажните салони.

Информираме дека нашите продажни салони од понеделник до петок работат со скратено работно време, и тоа од 07:30 до 14:30 часот.

Препорачуваме корисниците максимално да ги користат дигиталните канали за плаќање на сметките, и тоа преку апликацијата Мoјот А1 или преку веб страницата www.a1.mk, лесно, брзо и безбедно со платежна картичка, во секое време. Оние корисници кои досега ја немаат активирано услугата Е-сметка, можат да ги платат своите сметки директно преку добиената СМС порака која содржи активен линк.

Дополнително информираме дека ги преземаме сите мерки за заштита на нашите вработени и корисниците – посетители на нашите салони. Секој продажен салон е снабден со дезинфекциски средства, објектите често и темелно се чистат, а секој вработен е обезбеден со заштитни ракавици и маска.

Да ги почитуваме мерките за заштита на јавното здравје и да ги користиме дигиталните алатки за комуникација со цел да го заштитиме јавното здравје.

Назад

Слични содржини

Card image cap

Известување за корисниците

Поради техничка надградба на софтверскиот систем на А1 Телеком Австрија Групацијата, а со цел зголемување на капацитетите и подобро опслужување на корисниците, Ве известуваме дека во периодот од сабота 20.06 од 22:00 часот до недела 21.06 до 13:00 часот,

Дознај повеќе
Card image cap

Известување за корисниците

Поради техничка надградба на софтверскиот систем на А1 Телеком Австрија Групацијата, а со цел зголемување на капацитетите и подобро опслужување на корисниците, Ве известуваме дека во периодот од сабота 13.06 од 22:00 часот до недела 14.06 до полноќ, дел..

Дознај повеќе