13.02.2021

Известување

Ве известуваме дека на 13.02.2021 г. поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин на услугите кај дел од корисниците на фиксни услуги во реонот на Кочани. Од таа причина кај дел од корисниците имаше времен прекин на услугите за телевизија на DVB-C технологија.

По интервенирање на професионалните екипи, проблемот беше успешнао отстранет и услугите беа вратени во функција.

Се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад