Слични содржини

Card image cap

Известување

Ве известуваме дека на 22.02.2023 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Прилеп. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на DVB-C технологија...

Дознај повеќе
Card image cap

A1 Academy

бесплатна академија за млади за стекнување дигитални вештини

Дознај повеќе