Слични содржини

Card image cap

Промис ДООЕЛ

Промис на македонскиот пазар е присутен повеќе од 30 години, со искуство во опремување на деловни простории како и одржување на хигиената на највисоко ниво...

Дознај повеќе
Card image cap

Цеко Тодоровски

Сениор директор - Семос Едукација

Дознај повеќе