19.02.2021

Неодолива A1 понуда за припејд сегментот во мобилната телефонија

Скопје, 18.2.2021г. – А1 Македонија го збогатува своето припејд портфолио во мобилната телефонија и ја објавува најновата исклучително поволна промотивна понуда за сите припејд корисници на мобилната телефонија со која добиваат 10 GB интернет за опуштено сурфање цел месец, за само 299 ден.

Постојните А1 припејд корисници месечниот пакет со 10GB интернет можат да го активираат преку апликацијата Мојот А1 или со испраќање SMS порака на бројот 1410 со текст 10GB, а пакетот е достапен за користење откако корисникот ќе добие потврда преку SMS-порака.

Исто така, во рамки на останатите месечни интернет пакети промотивно се зголемува вклучениот интернет за истиот износ на месечна претплата. Со месечниот пакет од 500МB за 99 денари се добива промотивно 1GB, со месечниот пакет од 6GB за 399 денари се добива 15GB, а со месечниот пакет од 15GB за 999 денари промотивно се добива дури 50GB.

Новите припејд корисници треба да изберат А1 Припејд SIM-картичка за 299 денари при што добиваат една SIM-картичка со вклучени 10GB интернет, или А1 Duo за 399 денари со две SIM-картички, секоја со вклучени 10GB интернет кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Новите припејд корисници добиваат и неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата и 50 денари кредит што можат да го искористат за која било услуга.

Со оваа најнова промоција, А1 Македонија уште еднаш ја потврдува својата заложба за креирање услуги кои овозможуваат неограничена комуникација и врвно корисничко искуство за сите свои корисници во припејд мобилната телефонија.

Дополнителни информации за најновата припејд понуда можете да добиете на www.A1.mk, во продажните центри на А1 Македонија низ целата земја како и во Конталт Центарот со повик на 1234.

Назад

Слични содржини

Card image cap

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 25.07.2023г.  до 28.07.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на мобилна технологија во реонот на Кичево..

Дознај повеќе
Card image cap

Известување

Ве известуваме дека на 19.07.2023 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Гостивар. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на DVB-C технологија...

Дознај повеќе