30.10.2020

Известување

Ве известуваме дека од 30.11.2020 каналите Box Hits, Kiss TV, Kerang! Tv како и Magic TV нема да бидат дел од листата на канали на А1 Македонија. Оваа промена настанува по одлука на The Box Plus Network, каналите да не бидат достапни за интернационална дистрибуција. 

А1 Македонија соодветно ќе ја надополни листата на достапни канали, со цел да им овозможи на корисниците целосна ТВ услуга.

Назад