20.10.2020

Нашите корисници се наша инспирација.

Нашите корисници се наша инспирација. Сакаме да грaдимe пaртнeрски oднoс сe сo цeл дa дoбијaт пoнудa штo ќe oдгoвaрa нa нивнитe комуникациски потреби и тоа преку брзa и eфикaснa услугa бидeјќи знaeмe дeкa нивнoтo врeмe e нaјскaпoцeнo. Постојано работиме на овозможување на предностите на дигиталното време и тежнееме да бидеме водич во дигиталниот свет и да ги обезбедиме најдобрите паметни решенија кои секојдневните активности ги прават поедноставни, заштедуваат драгоцено време, овозможуваат што повеќе комуникација и побрзо и поефикасно водење на бизнисите.

Го вреднуваме мислењето на нашите корисници и истовремено учиме од нивните искуства.

Назад

Слични содржини

Card image cap

A1 Македонија ќе ги доставува месечните сметки електронски до своите корисници

Согласно измените на Законот за данок на додадена вредност објавени во Службен весник бр.267/2020, се овозможува издавање на месечни сметки во електронска форма...

Дознај повеќе
Card image cap

Ѓорѓе Војновиќ

Главен извршен директор на Триглав Осигурување

Дознај повеќе