20.10.2020

Нашите корисници се наша инспирација.

Нашите корисници се наша инспирација. Сакаме да грaдимe пaртнeрски oднoс сe сo цeл дa дoбијaт пoнудa штo ќe oдгoвaрa нa нивнитe комуникациски потреби и тоа преку брзa и eфикaснa услугa бидeјќи знaeмe дeкa нивнoтo врeмe e нaјскaпoцeнo. Постојано работиме на овозможување на предностите на дигиталното време и тежнееме да бидеме водич во дигиталниот свет и да ги обезбедиме најдобрите паметни решенија кои секојдневните активности ги прават поедноставни, заштедуваат драгоцено време, овозможуваат што повеќе комуникација и побрзо и поефикасно водење на бизнисите.

Го вреднуваме мислењето на нашите корисници и истовремено учиме од нивните искуства.

Назад

Слични содржини

Card image cap

Неодолива A1 понуда за припејд сегментот во мобилната телефонија

10GB за 299 денари сурфање цел месец

Дознај повеќе
Card image cap

А1 Македонија со нови бенефити за сите корисници на мобилната телефонија

Со A1 Go Social неограничено сурфање и на Twitter без трошење дополнителен интернет...

Дознај повеќе