Покажете го вашето
фудбалско знаење

и можете да освоите PlayStation 4!

Учествувајте во квизот на знаење на Мојот А1, добијте можност за подароци и навивајте уште погласно за македонската репрезентација на EURO 2020.

Погодете го резултатот за секој од трите натпревари во Група Ц на кои ќе игра фудбалската репрезенатација на Македонија и учествувајте во секое од трите извлекувања за PlayStation 4!

Симнете ја апликацијата Мојот А1 и погодeте го резултатот за:

  • Австрија – Македонија
  • Украина – Македонија
  • Македонија – Холандија

По завршување на секој натпревар по случаен избор ќе се доделат по 30 подароци - фудбалска топка - реплика на официјалната топка на UEFA EURO 2020 или PlayStation 4!

За секој натпревар ќе имате по една шанса да го погодите точниот резултат, со што автоматски учествувате во извлекувањето за подароци.

Доколку веќе ја имате апликацијата Мојот А1, задолжително апдејтирајте ја за да можете да учествувате во квизот на знаење.

За еден тим навиваме, за Македонија навиваме!