A1 Combo

Најдобрата понуда за Вашиот дом

A1 Combo e пакет со мобилни линии, интернет за дома и телевизија, кој ви овозможува да плаќате пониска месечна претплата, односно да заштедите. Со А1 Combo добивате и одличен буџет за нов уред по Ваш избор.

Со А1 Combo можете да направите комбинација на услуги, која најмногу ви одговара! Можете да одберете еден од препорачаните пакети или да креирате сопствен А1 Combo пакет, со помош на А1 Combo калкулаторот.

А1 Combo S

Неограничен интернет
  • до 30/1 Mbps
A1 Xplore TV
Интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
Претплата за интернет и ТВ

899

ден./мес. редовна претплата

449

ден./мес. за првите 12 месеци

2 мобилни линиии
A1 Nova XS
Буџет за нов уред

4.000 ден.

Вкупна месечна претплата

1.897

ден./мес.

1.347

ден./мес.
за првите 12 месеци

Препорачана тарифа

А1 Combo M

Неограничен интернет
  • до 50/3 Mbps
A1 Xplore TV
Интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
Претплата за интернет и ТВ

1.199

ден./мес. редовна претплата

599

ден./мес. за првите 12 месеци

2 мобилни линиии
A1 Nova M
Буџет за нов уред

19.000 ден.

Вкупна месечна претплата

3.397

ден./мес.

2.397

ден./мес.
за првите 12 месеци

А1 Combo L

Неограничен интернет
  • до 100/5 Mbps
A1 Xplore TV
Интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
Претплата за интернет и ТВ

1.599

ден./мес. редовна претплата

799

ден./мес. за првите 12 месеци

2 мобилни линиии
A1 Nova L
Буџет за нов уред

30.000 ден.

Вкупна месечна претплата

4.197

ден./мес.

2.897

ден./мес.
за првите 12 месеци

 

Philips
55PUS7506/12
Samsung
UE50AU7172

Цената на телевизорите важи за склучување на нов или обнова на договор на 24 месеци на A1 Net М + TV M. Месечната рата за телевизорот е за 48 месеци. Количините на телевизори се ограничени.

Понудата со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.