15.04.2021

Како се промени B2B продажбата во време на пандемија

КОВИД-19 пандемијата е најголемата здравствена и економска криза во светот забележана во последната декада од овој век...

Дознај повеќе

Известување

Вип ги известува своите корисници дека на ден 22.08.2018 година поради прекин на оптички кабел...

Известување

Вип ги известува своите корисници дека на ден 14.08.2018, поради оштетување на оптички кабел...

Известување

Вип ги известува своите корисници дека на ден 25.07.2018, поради скинат оптички кабел...

Известување

Вип ги известува своите корисници дека во текот на 19.07. 2018г. поради оштетување на оптички кабли дојде до неочекуван прекин

Известување за корисници

Промена на DVB-T радиофреквенциски канали во зона Стогово

Известување за корисници

Вип ги известува своите корисници дека на ден 03.06.2018, поради технички проблем...