07.09.2023

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 11.09.2023г.  до 15.09.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DVB-T технологија во реонот на Дебар.

Можните прекини се предвидени во периодот од 09:30 часот до 17:30 часот.

Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад