14.09.2022

Известување

Ве известуваме дека на 13.09.2022 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Чаир - Скопје. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на DVB-C технологија.

По интервенирање на професионалните екипи, проблемот беше успешно отстранет и услугите беа вратени во функција.

Се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад