11.09.2022

Известување

Ве известуваме дека на 10.09.2022 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите од техничка природа во Гостивар. Имаше времен прекин на телевизиските канали од DVB-C технологија.

По интервенирање на професионалните екипи, проблемот беше успешно отстранет и услугите беа вратени во функција.

Се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад