29.08.2022

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 01.09.2022 год. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на WS FTTH технологија во реонот на Центар. Можните прекини се предвидени во период од 17:00 до 20:00 часот.

Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад