Слични содржини

Card image cap

NASTEL

М-р Зоран Азманов - Претседател на надзорен одбор

Дознај повеќе
Card image cap

Роботизацијата дел од дигиталната трансформација на А1 Македонија

Денес роботизацијата на бизнис-процесите (RPA-Robotic Process Automation) е една од најважните двигатели на дигиталната трансформација на компаниите. Станува збор за софтверска платформа со која се автоматизираат бизнис-процеси...

Дознај повеќе