Слични содржини

Card image cap

Цеко Тодоровски

Сениор директор - Семос Едукација

Дознај повеќе
Card image cap

На брановите на современите 5G трендови во мобилните комуникации

Не беше толку одамна времето кога комуникациските уреди беа исклучиво врзани со кабел за ѕидот, а автоматизацијата на процесите беше неизбежно поврзана со комплексни мрежи базирани на кабли... Во последните децении тенденцијата кон поедноставување и олесн

Дознај повеќе