Слични содржини

Card image cap

Интернет безбедноста на деловните корисици – основа за успешен бизнис

Во текот на последната деценија, Cloud системите добија централна улога во повеќето мрежни сервиси преку интернет. Денес, најголемиот број од интернет апликациите се поставени на интернет инфраструктура, користејќи ги основните предности на Cloud инфрастр

Дознај повеќе
Card image cap

Мирјана Мајанова

Директор на Горење ДООЕЛ Скопје

Дознај повеќе