25.04.2019

Vip со нов концепт на продажниот салон во центарот на Скопје

Vip продолжува да ја модернизира својата продажна мрежа и го објавува комплетно новиот лик на продажниот салон во Градскиот трговски центар со целосно нов концепт на уредување и пристап на продажба.

“Овој продажен салон е еден во ланецот од продажната мрежа уреден според светските архитектонски трендови за современи комерцијални објекти. Истиот има за цел да понуди иновативно корисничко искуство, следејќи ги навиките на корисниците за сè поголемо користење на дигитални алатки. Корисниците можат да ги разгледаат производите и услугите што ги бараат и на тој начин уште полесно и поедноставно да го направат вистинскиот избор на производи кои од една страна ќе им ја збогатат комуникацијата, а од друга страна ќе им го направат животот полесен и позабавен,” изјави Елена Панова, директорка на продажба на приватни корисници и маркетинг во Вип.

Дополнително, корисниците добиваат можност самите да реализираат електронско плаќање на сметка преку едноставно користење на уредот сместен на еден од најпристапните делови во просторот на салонот.

Ентериерното освежување во продажна мрежа на Вип, која брои 29 салони низ целата земја, ќе продолжи и во наредниот период. Досега според овој концепт се уредени салоните во ТЦ Рамстор и во Струга.

 

Назад

Слични содржини

Card image cap

А1 Green call: Природата повикува, време е за рециклирање стари мобилни телефони и електронски уреди

Како компанија што во својата стратегија го инкорпорира дејствувањето за зачувување на животната средина во рамките на групациската програма ESG, А1 Македонија ја најавува A1 Green Call – најновата платформа за рециклирање и понатамошна реупотреба на стар

Дознај повеќе
Card image cap

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ

А1 Македонија, членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, операторот со најголем број корисници и најбрз мобилен интернет во земјата, лансира А1 Xplore ТV, телевизија на новата генерација...

Дознај повеќе