29.01.2021

Известување

Ве известуваме дека на 29.01.2021 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите од техничка природа во реонот на Тетово и Штип. Имаше времен прекин на услугите за интернет на LAN Технологија.

По интервенирање на професионалните екипи, проблемот беше успешно отстранет и услугите беа вратени во функција.

Се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад