28.01.2021

Известување

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека од 01.03.2021 телевизиските канали Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Sport Klub 1 HD, Sport Klub 2 HD, Sport Klub 3 HD, Sport Klub Golf, Sport Klub Golf HD, Lov i Ribolov, N1, N1 HD, Cinemania, Grand 1, Grand 2, Pikaboo, Vavoom, Fight Channel и IDJ повеќе нема да бидат дел од понудата на А1 Македонија.

Истите, соодветно ќе бидат заменети со каналите Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Sport 5, Agro TV, Arena Fight, Toxic TV, Toxic Folk, Toxic Rap, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD, Arena Sport 4 HD, Arena Sport 5 HD, Balkan Trip и Arena E-sport кои веќе од 01.02.2021 ќе се реемитуваат на А1 телевизиските платформи.

Назад