28.12.2020

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 30.12.2020 год. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на WS FTTH технологија во Горно Нерези. Можните прекини се предвидени во периодот од 09:00 часот до 12:00  часот.

Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад