17.12.2020

Известување

Ве известуваме дека на 17.12.2020 г. поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин на услугите кај дел од корисниците на фиксни услуги во реонот на Велес. Од таа причина кај дел од корисниците имаше времен прекин на услугите за интернет, телевизија и фиксна телефонија од DOCSIS технологија.

По интервенирање на професионалните екипи, проблемот беше успешнао отстранет и услугите беа вратени во функција.

Се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад