02.12.2020

Продолжуваат новогодишните изненадувања од А1 Македонија

Скопје, 2.12.2020 – Во последниот месец од годината која за сите нас беше најразлична досега, но и месецот кога почнуваат и подготовките за новата 2021 година, А1 Македонија ја збогатува новогодишната кампања и за сите свои корисници доделува вредни подароци како:

  • 21 x iPhone 12 64GB
  • 21 x Lenovo таблет М10
  • 21 x Смарт бенд 
  • Интернет пакет 
  • ТВ пакет

“Новогодишната кампања на А1 Македонија ја продолжуваме со нови изненадувања и подароци за сите А1 корисници. Се што треба да направат корисниците е само да ја преземат и отворат најновата верзија на Мојот А1 и да го добијат својот подарок.  Ова е нашиот придонес за уште поубави празници збогатени со изненадувања за секој еден корисник, но и начин да посакаме добро здравје и нова година исполнета со многу убави моменти и комуникација”, изјави Методија Мирчев, Извршен директор на А1 Македонија.

Новогодишното изненадување преку апликацијата Мојот А1 важи за сите резидентни и бизнис корисници кои ја имаат последна верзија од апликацијата и се активни припејд или постпејд корисници.

Својот новогодишен подарок-изненадување во форма на интернет пакет, ТВ пакет, таблет, iPhone 12 како исмарт бенд , корисниците ќе го откријат преку  најновата верзија  на апликацијата Мојот А1.

Сите корисници бесплатно учествуваат во изненадувањето и истото нема никакво влијание врз нивната договорна обврска и тарифниот модел кој го користат. Подароците се доделуваат по случаен избор.

Правила за доделување подароци во Новогодишната кампања под името “Отвори го своето изненадување” за 2020 година можете да најдете на www.A1.mk

Назад

Слични содржини

Card image cap

Неодолива A1 понуда за припејд сегментот во мобилната телефонија

10GB за 299 денари сурфање цел месец

Дознај повеќе
Card image cap

А1 Македонија со нови бенефити за сите корисници на мобилната телефонија

Со A1 Go Social неограничено сурфање и на Twitter без трошење дополнителен интернет...

Дознај повеќе