Слични содржини

Card image cap

Супер подарок со Е-сметка!

А1 подарува смартфон и телевизор за активација на електронска сметка

Дознај повеќе
Card image cap

Дигиталниот корисник и важноста на дигиталните канали во формирањето на корисничкото искуство

Денес корисниците имаат поголем пристап до информации од било кога. Сè е достапно со неколку клика на мобилните уреди – во секое време, од секоја локација, а најголем дел од информациите корисниците ги добиваат токму преку дигитални канали и тоа социјални

Дознај повеќе