20.10.2020

Нашите корисници се наша инспирација.

Нашите корисници се наша инспирација. Сакаме да грaдимe пaртнeрски oднoс сe сo цeл дa дoбијaт пoнудa штo ќe oдгoвaрa нa нивнитe комуникациски потреби и тоа преку брзa и eфикaснa услугa бидeјќи знaeмe дeкa нивнoтo врeмe e нaјскaпoцeнo. Постојано работиме на овозможување на предностите на дигиталното време и тежнееме да бидеме водич во дигиталниот свет и да ги обезбедиме најдобрите паметни решенија кои секојдневните активности ги прават поедноставни, заштедуваат драгоцено време, овозможуваат што повеќе комуникација и побрзо и поефикасно водење на бизнисите.

Го вреднуваме мислењето на нашите корисници и истовремено учиме од нивните искуства.

Назад

Слични содржини

Card image cap

A1 Xplore Music и Deezer лансираат нова ко-брендирана платформа за музика и подкасти

Во соработка со глобалниот сервис за стриминг на музика Deezer, на македонскиот пазар го претставува новиот ко-брендиран музички сервис A1 Xplore Music, by Deezer...

Дознај повеќе
Card image cap

А1 Game Fest 2020 и оваа година ги надмина очекувањата

A1 Македонија, организаторот на А1 Game Fest 2020, најголемиот е-спорт и гејминг настан во земјава, во соработка со GG.MK и оваа година понуди вистинска забава за сите гејмери, трет пат по ред, на фестивалот кој ги надмина очекувањата на учесниците и публ

Дознај повеќе