19.09.2023

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 26.09.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DOCSIS технологија во реонот на Битола.

Можните прекини се предвидени во периодот од 01:00 часот до 06:00 часот.

Однапред се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Назад