Оствари ја твојата кариера во А1 Македонија!

Во А1, креираме нови решенија, испробуваме нови работи и истите ги реализираме.

Нашиот тим се состои од талентирани индивидуи, доверливи, внимателни и спремни за нови предизвици. Заедно градиме бренд, со којшто на сите ќе им овозможиме премиум корисничко искуство и решенија кои го подобруваат животот во дигиталната ера.

Нашата заедничка цел, стратегија и култура, се водени од мотото: Го поттикнуваме дигиталниот начин на живот. Ние сме интернационална компанија, која е предводена од доверба, тимска работа и агилен начин на работа.

Нашите експерти се отворени кон нови идеи и проширување на своите видици – преку промена на старите рутини, покажувајќи силен претприемачки дух и мотив професионално да се надоградуваат и на тој начин да остварат повеќе можности за развој на кариерата. Поддржуваме меѓусекторска и меѓународна соработка, работиме на интернационални проекти, поврзуваме луѓе, места и нешта.

Дали си во потрага по средина во која можеш да ја оствариш својата кариера? Дојде на вистинското место!

“Создади искуство кое ТИ сакаш да го живееш”, можеби овде кај нас има позиција на која што ти припаѓаш.

Што Ви нудиме ние?

ГрадиКариера@A1

Флекси@A1

Семејство@А1

Живот&Култура@A1

MakeItHappen@A1

SAP Security & Authorizations Consultant - Junior

Краен рок за аплицирање:  2020-12-11
Име на оддел: Other
Град Skopje

Опис на работно место

Our world is changing fast. A1 Makedonija is a company that is making the digital transformation happen. With 1.000 passionate experts in our footprint, we are a driver of change and an enabler for more than a million of people to enjoy it. Join us and bring your individual talent to our team. Shape the experience YOU want to live. #MakeItHappen.

Job purpose
We are looking for enthusiasts to join our journey and become a part of successful international team, as SAP Security & Authorizations Consultant - Junior.
The Information Technology division deals with the planning, implementation and active support of corporate strategy in IT systems. There lies the responsibility for future-proof and cost-efficient IT systems & services. The SAP-IT Competence Center is responsible for the correct design and implementation of SAP Systems, Programs and all other parts of a complete SAP Environment.


What you do
Role & Authorization management
Processing of SAP related applications user accounts, permissions and access rights requests
Handling of all operational day-to-day support activities for security/authorizations including ticket resolution and issue escalation
Technical solution design, build, test and implementation of new business authorization requirements
Performing control reviews and risk assessments
Managing security related SOX compliance activities
Managing internal and external audit request
Collaborating with application and basis teams to ensure technical security of SAP and associated applications
Developing authorization concepts in the context of implementation projects

What you offer
Knowledge in Roles and Authorizations
Knowledge of segregation of duties concepts and sensitive access
Good organizational skills and attention to details
Independent, result oriented working style, excellent interpersonal skills and ability to coordinate and build effective relationships in an international, virtual collaboration environment
Fluent spoken and written English
Project management and consulting experience are an advantage
Proficiency in MS Office

What makes you unique
Self – Starter
Ability to quickly learn and have an exceptional interest in digital technologies
Curious and forward looking
Agile and responsive
An excellent sense of humor

What we offer
We build on our expertise with constant learning, offer an open environment for every individual, and provide flexible working time and office arrangements. We invite you to join us in this new world of work.

“Curious? Let’s turn visions into realities, together! Let’s make it happen!
       Please click “apply” to submit a cover letter and resume.


Апликација за: SAP Security & Authorizations Consultant - Junior

Испратете го Вашето CV

Аплицирајте и оставете го Вашето резиме доколку сакате да влезете во нашата база за потенцијални вработувања.

pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg
pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg

Други отворени позиции