Оствари ја твојата кариера во А1 Македонија!

Во А1, креираме нови решенија, испробуваме нови работи и истите ги реализираме.

Нашиот тим се состои од талентирани индивидуи, доверливи, внимателни и спремни за нови предизвици. Заедно градиме бренд, со којшто на сите ќе им овозможиме премиум корисничко искуство и решенија кои го подобруваат животот во дигиталната ера.

Нашата заедничка цел, стратегија и култура, се водени од мотото: Го поттикнуваме дигиталниот начин на живот. Ние сме интернационална компанија, која е предводена од доверба, тимска работа и агилен начин на работа.

Нашите експерти се отворени кон нови идеи и проширување на своите видици – преку промена на старите рутини, покажувајќи силен претприемачки дух и мотив професионално да се надоградуваат и на тој начин да остварат повеќе можности за развој на кариерата. Поддржуваме меѓусекторска и меѓународна соработка, работиме на интернационални проекти, поврзуваме луѓе, места и нешта.

Дали си во потрага по средина во која можеш да ја оствариш својата кариера? Дојде на вистинското место!

“Создади искуство кое ТИ сакаш да го живееш”, можеби овде кај нас има позиција на која што ти припаѓаш.

Што Ви нудиме ние?

ГрадиКариера@A1

Флекси@A1

Семејство@А1

Живот&Култура@A1

MakeItHappen@A1

Accounting Specialist

Краен рок за аплицирање:  2020-11-04
Име на оддел: Finance Sector
Град Skopje

Опис на работно место

Our world is changing fast. A1 Makedonija is a company that is making the digital transformation happen. With 1.000 passionate experts in our footprint, we are a driver of change and an enabler for more than a million of people to enjoy it. Join us and bring your individual talent to our team. Shape the experience YOU want to live. #MakeItHappen.

 

Job purpose


The aim of A1 Makedonija is to deliver the best products to our customers, now and in the future.
We are looking for an Accounting Specialist to perform daily accounting tasks that will support our financial team.

 

What you do

 

Preparation and posting of accounting documentation
Control of material and financial accounting
Calculating and checking to make sure payments, amounts and records are correct
Reconciling finance accounts
Preparation of other reports as needed
Responsible for documentation archiving
Other accounting activities in accordance with accounting standards and local legislation

 

What you offer

 

University degree (preferably in preferably in Finance/ Accounting)
Strong verbal and written communication skills
High attention to detail and excellent analytical skills
Decision making and problem solving skills
Independent at work with high personal responsibility and integrity
Proactive, initiative and confidential
Proficient in oral and written English
Proficient in MS Office

 

What makes you unique

 

Knowledge and experience with SAP system will be considered as an advantage

Interest in digital technologies
Curious and forward looking
Good sense of humor
Self-starter

 

What we offer

We build on our expertise with constant learning, offer an open environment for every individual and provide flexible working time and office arrangements. We invite you to join us in this new world of work.

 

“Curious? Let’s turn visions into realities, together! Let’s make it happen!

Please click “apply” to submit a cover letter and resume.Апликација за: Accounting Specialist

Испратете го Вашето CV

Аплицирајте и оставете го Вашето резиме доколку сакате да влезете во нашата база за потенцијални вработувања.

pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg
pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg

Други отворени позиции