Оствари ја твојата кариера во А1 Македонија!

Во А1, креираме нови решенија, испробуваме нови работи и истите ги реализираме.

Нашиот тим се состои од талентирани индивидуи, доверливи, внимателни и спремни за нови предизвици. Заедно градиме бренд, со којшто на сите ќе им овозможиме премиум корисничко искуство и решенија кои го подобруваат животот во дигиталната ера.

Нашата заедничка цел, стратегија и култура, се водени од мотото: Го поттикнуваме дигиталниот начин на живот. Ние сме интернационална компанија, која е предводена од доверба, тимска работа и агилен начин на работа.

Нашите експерти се отворени кон нови идеи и проширување на своите видици – преку промена на старите рутини, покажувајќи силен претприемачки дух и мотив професионално да се надоградуваат и на тој начин да остварат повеќе можности за развој на кариерата. Поддржуваме меѓусекторска и меѓународна соработка, работиме на интернационални проекти, поврзуваме луѓе, места и нешта.

Дали си во потрага по средина во која можеш да ја оствариш својата кариера? Дојде на вистинското место!

“Создади искуство кое ТИ сакаш да го живееш”, можеби овде кај нас има позиција на која што ти припаѓаш.

Што Ви нудиме ние?

Меѓународна соработка

Уникатна култура и работна култура

Конкурентни и персонализирани бенефити

Постојано усовршување

SAP Specialist

Краен рок за аплицирање:  2019-12-17
Име на оддел: Finance Sector
Град Skopje

Опис на работно место

Our world is changing fast. A1 Makedonija is a company that is making the digital transformation happen. With 1.000 passionate experts in our footprint, we are a driver of change and an enabler for more than a million of people to enjoy it. Join us and bring your individual talent to our team. Shape the experience YOU want to live. #MakeItHappen.

Job Purpose

The aim of A1 Makedonija is connecting people, places and things, providing solutions that enrich life in the digital age and delivering a total customer experience. As SAP Specialist, you will be responsible for many of the different aspects of product implementation and ongoing support for our valued SAP Business One clients.


What you do

 • Good knowledge of ERP processes, especially Logistics and Warehouse Management
 • End-user support experience, troubleshooting and user’s training
 • Perform functional tests and trouble shooting
 • Ability to configure and build solutions in SAP environment
 • Ability to understand business requirement
 • Ability to work independently under direction of project managers and managers and ability to work well within a team
 • Good understanding of logistics processes

What you offer

 • Utility, Telecom, Software/High-Tech industry experience
 • Graduate in technical or economic sciences, Bachelor’s Degree
 • Experience with preparation of business analysis and functional specifications
 • At least 3 years working experience in SAP system, modules for Logistic and Material Management
 • Excellent customer service, written and oral communication and interpersonal skills
 • Fluency in English is necessary with strong verbal and written communication skills German is an advantage
 • Ability to understand complex functional and technical environments
 • Multi-tasking and working in a virtual work environment
 • Willingness to learn new process, technologies, systems and platforms
 • Working proactively and independently
 • Willingness to travel and meet new people

What makes you unique

 • Strong motivation and capability to learn
 • Previous experience working with large enterprise wide system implementation projects
 • Experience in integrational aspects with other SAP modules as well as integration of SAP with other partner systems
 • Strong organization skills and ability to set priorities
 • Analytical capabilities, curious and out of the box thinking
 • Self – Starter

What we offer
We build on our expertise with constant learning, offer an open environment for every individual and provide flexible working time and office arrangements. We invite you to join us in this new world of work.

“Curious? Let’s turn visions into realities, together! Let’s make it happen!
       Please click “apply” to submit a cover letter and resume.


Апликација за: SAP Specialist

Испратете го Вашето CV

Аплицирајте и оставете го Вашето резиме доколку сакате да влезете во нашата база за потенцијални вработувања.

pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg
pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg

Други отворени позиции