Оствари ја твојата кариера во А1 Македонија!

Во А1, креираме нови решенија, испробуваме нови работи и истите ги реализираме.

Нашиот тим се состои од талентирани индивидуи, доверливи, внимателни и спремни за нови предизвици. Заедно градиме бренд, со којшто на сите ќе им овозможиме премиум корисничко искуство и решенија кои го подобруваат животот во дигиталната ера.

Нашата заедничка цел, стратегија и култура, се водени од мотото: Го поттикнуваме дигиталниот начин на живот. Ние сме интернационална компанија, која е предводена од доверба, тимска работа и агилен начин на работа.

Нашите експерти се отворени кон нови идеи и проширување на своите видици – преку промена на старите рутини, покажувајќи силен претприемачки дух и мотив професионално да се надоградуваат и на тој начин да остварат повеќе можности за развој на кариерата. Поддржуваме меѓусекторска и меѓународна соработка, работиме на интернационални проекти, поврзуваме луѓе, места и нешта.

Дали си во потрага по средина во која можеш да ја оствариш својата кариера? Дојде на вистинското место!

“Создади искуство кое ТИ сакаш да го живееш”, можеби овде кај нас има позиција на која што ти припаѓаш.

Што Ви нудиме ние?

ГрадиКариера@A1

Флекси@A1

Семејство@А1

Живот&Култура@A1

MakeItHappen@A1

Sales Advisor Skopje

Краен рок за аплицирање:  2020-07-27
Име на оддел: Residential Sales
Град Skopje

Опис на работно место

Our world is changing fast. A1 Makedonija is a company that is making the digital transformation happen. With 1.000 passionate experts in our footprint, we are a driver of change and an enabler for more than a million of people to enjoy it. Join us and bring your individual talent to our team. Shape the experience YOU want to live. #MakeItHappen.

Job Purpose
The aim of A1 Makedonija is to deliver the best products to our customers, now and in the future.
As part of our Residential team, you will provide solutions that meet the current and emerging needs of our customers. As a Sales Advisor, you play an important role in achieving our mission: Empowering Digital Life.

What you do
Sales of A1’s products and services
Solving customer inquiries and complaints
Develop and maintain excellent relationships with current and potential customers
Exploring individual needs and providing hands-on demonstrations of the latest technology in-store
Approaching service and sales needs with patience, honesty and empathy.

What you offer
Effective at balancing customer experience and performance goals
Is a self-starter & fast learner. Ready to take on challenges
Ability to identify customer’s needs and create new solutions
Ability to prioritize and multitask with ease
Have interpersonal and communication skills that enable customers to feel comfortable with our products and services.
Open availability to working any shift in the retail location, including evenings, weekends, and holidays

What makes you unique
Ability to listen carefully and actively
Ability to quickly learn and adapt to new technology
Competitive
Trustworthy
Knowledge of closing techniques and post-sale relationship management
Interest in digital technologies
Curious and forward looking
Good sense of humor

What we offer
We build on our expertise with constant learning, offer an open environment for every individual, provide flexible working time and bonus rewarding model. We invite you to join us in this new world of work.


Апликација за: Sales Advisor Skopje

Испратете го Вашето CV

Аплицирајте и оставете го Вашето резиме доколку сакате да влезете во нашата база за потенцијални вработувања.

pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg
pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, jpeg, jpg

Други отворени позиции