A1 Xplore Music by Deezer

Внесете го Вашиот А1 постпејд број, заедно со кодот за верификација што ќе го добиете преку SMS.

Deezer App

Како да активирате?

Активирајте со само три чекори!

1
Активирајте ја услугата наједноставно преку веб на следниот линк.
  • Најавете се со Вашиот А1 Постпејд број
  • Кликнете на копчето „Активирај“
2
Следете ги насоките што ќе Ви пристигнат преку SMS-пораки.
  • Ќе добиете SMS-порака со уникатен активациски линк што води до страницата на Deezer
  • Регистрирајте се со нов профил или најавете се со постојниот Deezer профил
3
Преземете ја апликацијата Deezer
  • Најавете се на апликацијата со Вашиот постоен профил или со профилот што штотуку го креиравте.
A1
A1 Xplore Music by Deezer