HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Lexo më shumë
8GB/256 GB SSD
3 cell,41Wh
AMD Ryzen3 3250U/int Radeon
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
15,6" FHD
понуда Black Friday
онлајн попуст 3.100 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

591 den. x 24 muaj

459 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

709 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

459 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

251 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

709 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

459 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

251 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

126 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

501 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/
Basic price
21.999denarë
Pripejd
22.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
22.499denarë

Zgjidh

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Çka ka në kuti?
  • HP_C 15s-eq1000nmR3-3250 8/256
  • Упатсво за работа
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 8GB/256 GB SSD
  • 3 cell,41Wh
  • AMD Ryzen3 3250U/int Radeon
  • 2 USB Type-A,Type-C,HDMI
  • 15,6" FHD
24.2 mm
35.85 mm
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD anti-glare,220 nits
Madhësia e ekranit 15"
Memorja e integruar 256GB SSD
RAM memorja 8 GB
Bateria 41 Wh lithium-ion
Kamera e përparme 720p HD camera
Dimensionet 35.85 x 24.2 x 1.79 cm
Pesha 1.69 kg
Garancia 12

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

NEOKOM

Blvd. "Kuzman Josifovski - Pitu" 15, 1000 Skopje, Makedonija

Pakom Company

ul. "Jadranska Magistrala" , no. 12, 1000 Skopje, Macedonia

S&T Makedonija

"Ankarska" street, no. 31, 1000 Skopje, Makedonija

System One

Blvd. "Partizanski Odredi" no. 103, 1000 Skopje, Makedonija

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0