Apple iPhone 13 Pro 128GB

Lexo më shumë
Hexa-core
6.1" Super Retina XDR OLED
6GB / 128GB
12+12+12MP rear + 12MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova XL
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

61.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

75.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

72.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

69.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

64.999 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 13 Pro 128GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Myki Pet

199 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Myki

399 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  
50 SMS
 
drejt të gjitha rrjeteve 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.499 den.
Zgjidhni

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

75.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

72.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

69.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

64.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

61.999 den.
E zgjedhur

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Apple iPhone 13 Pro 128GB

76.999 den.
Zgjidhni
Basic price
77.999denarë
Pripejd
79.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
79.999denarë

Apple iPhone 13 Pro 128GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 13 Pro 128GB
  • Кабел USB-C to Lightning
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • Hexa-core
  • 6.1" Super Retina XDR OLED
  • 6GB / 128GB
  • 12+12+12MP rear + 12MP front
7.65 mm
71.5 mm
146.7 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Super Retina XDR OLED display
Madhësia e ekranit 6.1"
Kamera 12MP + 12MP + 12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core A15 Bionic chip
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Ion non-removable
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 146.7 x 71.5 x 7.65 mm
Pesha 203g
Garancia 12

Apple iPhone 13 Pro 128GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 13 Pro 128GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Apple iPhone 13 Pro 128GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0