HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

The HP 255 is in keeping with the sleek working style along with its slim and lightweight design. The beautiful display with the design of thin frames and the large screen-body ratio provides enough space for work or viewing various contents. Build projects with the powerful AMD processor, fast memory and storage options. This laptop is ready to connect to all your peripherals and is designed to suit the business needs of a USB Type-C® data port, RJ-45 port and HDMI port.

Lexo më shumë
"15"" FHD"
AMD Ryzen 3 3250U
8 GB / 256 SSD
1.74 kg
HP Long Life 41 Wh lithium-ion
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

549 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

841 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

549 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

383 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

633 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

841 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

549 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

383 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

258 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

716 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

633 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

/
Basic price
21.999denarë
Pripejd
22.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
22.499denarë

HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
  • "15"" FHD"
  • AMD Ryzen 3 3250U
  • 8 GB / 256 SSD
  • 1.74 kg
  • HP Long Life 41 Wh lithium-ion
  35.8 мм
  35.8 мм
  Karakteristikat e hollësishme
  Ekrani IPS, anti-glare, 250 nits
  Madhësia e ekranit 15"
  Memorja e integruar 256 SSD
  RAM memorja 8 GB
  Bateria HP Long Life 41 Wh lithium-ion
  Kamera e përparme VGA
  Dimensionet 35.8 x 24.2 x 1.99 cm
  Pesha 1.74 kg
  Garancia 1 year

  HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

  Garancia dhe servisi
  1
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  NEOKOM

  Blvd. "Kuzman Josifovski - Pitu" 15, 1000 Skopje, Makedonija

  Pakom Company

  ul. "Jadranska Magistrala" , no. 12, 1000 Skopje, Macedonia

  S&T Makedonija

  "Ankarska" street, no. 31, 1000 Skopje, Makedonija

  System One

  Blvd. "Partizanski Odredi" no. 103, 1000 Skopje, Makedonija

  HP 255G8 Ryz3 3250U 8GB256

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0