Motorola Edge 20 5G

Kënaquni me përmbajtje të shkëlqyer dhe cilësi të përsosur gjatë përdorimit të Motorola EDGE 20 falë ekranit OLED dhe shpejtësisë së rifreskimit të imazhit deri në 144 Hz. Ai vjen me opsionin Ready For, i cili do t'ju lejojë të çlironi me valë fuqinë e vërtetë të smartfonit tuaj në çdo televizor ose monitor të jashtëm. Në të njëjtën kohë me kamerat e ofruara, bëni foto të qarta si kristali nga vende me distancë tre herë më të madhe ose foto makro me super detaje dhe konturat e duhura.

Lexo më shumë
4000 mAh
8GB / 128GB
6.7" OLED, 1B colors, 144Hz
108+8+16MP rear + 32MP front
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business L
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

16.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

25.999 den.
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

16.999 den.
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

3.999 den.
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Edge 20 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business M SIM

637 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

28.999 den.
Zgjidhni

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

25.999 den.
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

16.999 den.
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

3.999 den.
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Motorola Edge 20 5G

0 den.
Zgjidhni
Basic price
28.999denarë
Pripejd
30.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
30.999denarë

Motorola Edge 20 5G

Çka ka në kuti?
  • Motorola Edge 20 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Галантен лист
Karakteristikat themelore
  • 4000 mAh
  • 8GB / 128GB
  • 6.7" OLED, 1B colors, 144Hz
  • 108+8+16MP rear + 32MP front
  • Octa-core
76 мм
163 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani OLED, 1B colors, 144Hz, HDR10+
Madhësia e ekranit 6.7"
Kamera 108MP + 8MP + 16MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion 4000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 163 x 76 x 7 mm
Pesha 163g
Garancia 24

Motorola Edge 20 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Edge 20 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

FIXIO

ul. Boris Trajkovski 36, 1000 Skopje, Macedonia

Motorola Edge 20 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
Aleksandar Jovanovski
05.03.2022

Predobar i prekvaliteten. Odlicen interfejs

A Ju ndihmoi ky recenzion?