SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

5.499 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

2.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

Çka ka në kuti?
  • SanDisk 4800GB Portable SSD
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Memorja e integruar 4800 GB
Garancia 6

SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

SanDisk SanDisk 4800GB Portable SSD

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0