Tellur Data cable 3 in 1

"Ky kabllo me gërsheta me bërthamë bakri mbështet çdo pajisje që vjen me një portë Micro-USB, Lightning dhe USB-C. Dizajni i lidhësit 2-në-1, i lëvizshëm dhe efikas në udhëtim.

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

359 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Tellur Data cable 3 in 1

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Tellur Data cable 3 in 1

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Tellur Data cable 3 in 1

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Tellur Data cable 3 in 1

/

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Tellur Data cable 3 in 1

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Tellur Data cable 3 in 1

Çka ka në kuti?
  • Tellur Data cable 3in1
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Garancia 6

Tellur Data cable 3 in 1

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Tellur Data cable 3 in 1, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Tellur Data cable 3 in 1

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0