Мобилна
Radeon RX Vega 10
8 GB / 512 SSD
15.6” FHD (1920 x 1080)
5 години гаранција
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Одбери боја

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

1.375 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.625 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.500 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.375 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.167 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Pulse

0 ден./мес.

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.625 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.500 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.375 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.167 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.042 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XL SIM

1.399 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Neon

799 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.500 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon SIM

649 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Neon+

999 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

1.417 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon+ SIM

799 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

/
Основна цена
40.999денари
Припејд
41.499денари
Цена само за уред
41.499денари

DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

Што има во кутијата?
  • DELL OSTRO 3515 Ryz7 8GBRX
  • Полнач
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • Radeon RX Vega 10
  • 8 GB / 512 SSD
  • 15.6” FHD (1920 x 1080)
249.0 мм
363.96 мм
Детални карактеристики
Екран FHD (1920 x 1080)
Големина на екранот 15.6”
Вградена меморија 512 SSD
RAM меморија 8 GB
Предна камера HD RGB camera
Димензии 363.96 x 249.0 x 19.0 mm
Тежина 1780g
Гаранција 36

DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX, контактирајте го овластениот сервисер.

ИТД

ул. Јадранска Магистрала 1552, бр. 22 Визбегoво, 1000 Скопје, Македонија

DELL VOSTRO 3515 Ryz7 8GBRX

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0