Сите сме дигитални

Симултано едитирање на документ за некој проект во неколку канцеларии? Видео конференција со колеги од различни земји? Во меѓувреме, проверување на брзина дали сите прозори во домот се затворени – се наближува летна бура? Во 2018 година, сето ова не ни претставува никаков проблем. Затоа што сите сме дигитални. А дигитални се и нашите корисници.

 

Токму затоа е важно зошто треба да им нудиме на нашите корисници – и во резидентниот и во бизнис секторот, решенија со кои тие ќе можат да го дигитализираат приватниот и професионалниот живот. Со Cloud и Vertical Marketi Solutions на A1 Digital и A1: ние сме на вистинското место во вистинско време. Но, сеуште има неколку прашалници кога зборуваме за дигитализација.

Кои се придобивките? Кои решенија помагаат? Зошто ни е потребен A1 Digital како и неговата силна сестра A1?

Ова се прашањата на кои сакаме да одговориме денес со – што може да биде различно – дигиталната изложба околу A1 Digital. Исто како и на вистинска изложба, ќе најдете аудио водич како и неколку возбудливи дополнителни информации за нашите производи и решенија. Нашите колеги од Виена ја посетија дигиталната A1 изложба во живо во канцелариите во Виена на 5ти и 6ти јуни. Доколку сте ја пропуштиле, сега можете да бидете дел од неа, дигитално:

 

Сега е ред на вас! Ајде, разгледајте ја изложбата и нашиот аудио водич:

 

И сега: Како е сето ова поврзано со Клод Моне, Рој Лихтенштајн или Мона Лиза? Едно е сигурно: Кога Клод и Рој ги цртале нивните слики, тогаш сеуште не беа измислени преносни јарболи ниту пак мрежни садови за сапун, а Мона Лиза најверојатно не користела дрвца за палење оган 🙂 Или можеби користела?

Превземи разгледници: #wearealldigital

 

Оригинално објавено на A1 Stories.