Во месецот на љубовта

Нарачај онлајн и добиј подарок

А1 Neon

A1 Net Sef

до 50GB

10GB
15GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од
00:00ч до 06:00ч
799
ден./месечно

Во месецот на љубовта изберете еден од одличните модели, Honor 10 Lite, Xiaomi Redmi 7A, Huawei P Smart Z или Samsung Galaxy A20e промотивно достапни со супер онлајн попуст и добијте подарок Mi Smart Band 3.

Понудата важи за склучување на нов или со обнова на договорот на 24 месеци за телефоните Honor 10 Lite, Xiaomi Redmi 7A, Huawei P Smart Z или Samsung Galaxy A20e, само со онлајн нарачка. Промоцијата е достапна само за тарифните модели A1 Neo M, A1 Neo L, А1 Neo XL и А1 Neon.За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.

Што е A1 Net Sef?

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Мобилна апликација Мојот А1

за брз, лесен и прегледен увид во Вашите кориснички сметки.

Дознај повеќе