онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Брз, едноставен и практичен, новиот Nokia 5.3 е солиден избор за љубителите на Андроид. Вклучува четири задни камери, кои прават прекрасни фотографии, без разлика дали сликате пејзаж или детали. Со својот голем дисплеј, овој телефон, е погоден за читање или гледање видеосодржини и благодарение на својата батерија од 4000 mAh, тоа може да го правите многу подолго.

 • 6.55" HD+ display
 • 13+5+2+8MP rear + 8MP front camera
 • Octa-Core CPU
 • Android 10.0
 • 64GB internal / 4GB RAM

Брз, едноставен и практичен, новиот Nokia 5.3 е солиден избор за љубителите на Андроид. Вклучува четири задни камери, кои прават прекрасни фотографии, без разлика дали сликате пејзаж или детали. Со својот голем дисплеј, овој телефон, е погоден за читање или гледање видеосодржини и благодарение на својата батерија од 4000 mAh, тоа може да го правите многу подолго.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

1.416 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
9.999 ден.