онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа
A1 Neo M
Цена

Има вградена SIM картичка и GPS навигација.

Има вградена SIM картичка и GPS навигација.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Цена

0 ден.

Достапно на рати во А1 Продажните салони
ден. x 24 рати
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
3.499 ден.

Карактеристики

Македонско мени Не
Телефонот работи само со А1 SIM картичка Не

Поддршка


Hi Communications
бул. Трета Македонска Бригада 48, 1000 Скопје
тел: +389 (0)75 405 885