СИМ картички

A1 Припејд Duo SIM

онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа
A1 Neo M
Цена

Избери A1 Duo за 399 199 денари и добиј две припејд SIM-картички, секоја со вклучени 10GB интернет, кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

• неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата

• 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш

Избери A1 Duo за 399 199 денари и добиј две припејд SIM-картички, секоја со вклучени 10GB интернет, кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

• неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата

• 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Начин на плаќање
Онлајн цена
399 ден.

199 ден.

Провери достапност во продажни салони

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена

Онлајн цена


Основна цена
/

Карактеристики

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување null
Тип на SIM null
Пораки null
Екран null
Големина на екранот null
Резолуција на екранот null
Камера null
Оперативен систем /
CPU null
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник null
Smart TV
Android TV
HDD null
Графичка картичка null
Порти null
Звук null
VoLTE
Македонско мени Не
Телефонот работи само со А1 SIM картичка Не

Поддршка