Томас Арнолднер: „А1 брендот значи енергија, доверливост и постојана грижа за нашите корисници“

Томас Арнолднер, главен извршен директор на А1 Телеком Австрија гупрација: “Уверени сме дека можеме да ја направиме дигитализацијата достапна, едноставна и удобна за сите наши корисници. Се што работиме е во тој правец. Затоа сме толку посветени на Македонија, инвестираме многу во Македонија, посветени сме на земјата, сега отвораме ново поглавје со ребрендирањето трансформирајќи се од класична телеком компанија кон снабдувач на дигитални услуги. Сакаме и натаму да растеме како и во минатото. Многу сме оптимисти за иднината во Македонија”, изјави во интервју за Сител ТВ.

Погледнете го целото интервју преку кое Томас Арнолднер ги доближи вредностите на А1 брендoт на македонските корисници.