Tomas Arnollder: “Brendi A1 do të thotë energji, besim dhe kujdes I vazhdueshëm ndaj klientëve tanë”

Tomas Arnollder, shefi egzekutiv I grupacionit A1 Telekom Austria: “I Bindur jam se do ta bëjmë dixhitalizimin të mundshëm,  të thjeshtë dhe të pështatshëm për të gjith përdoruesit tanë. Çdo gjë që bëjmë është po ne atë drejtim. Për atë shkak jemi të dedikuar në Maqedoni, ne investojmë shumë në Maqedoni, jemi të pëkushtuar në vend, tani po hapim një kapitull të ri për rebrendim duke u transferuar nga telekom kompani klasike në furnizues të shërbimeve dixhitale. Duam I më tej të zhvillohemi siç jemi zhvilluar ne të kaluarën. Jemi shumë optimist pë të ardhmen në Maqedoni”, deklarohet në intervistën për Sitel TV.