Секој месец бонус кредит

Нов телефон со 100 ден. кредит секој месец, цела година


Стани нов A1 Припејд корисник, одбери телефон Wiko Lenny 3 за само 4.499 ден. со нова SIM-картичка и вклучен кредит од 100 денари. Дополнително, само со оваа промоција ќе добиваш 100 денари бонус кредит на твојата припејд сметка, секој месец, 12 месеци.

Веќе на првиот ден од следниот месец ќе можеш да уживаш во твојот екстра бонус, кој може да го користиш за сурфање и за разговори со другарите и со најблиските.

Како нов A1 Припејд корисник добиваш и:

  • 2GB интернет што може да ги користиш во кој било период од денот, во првата недела од активацијата
  • неограничени разговори во мрежата на A1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш и
  • пакет A1 Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно и неограничено со сите A1 Припејд корисници. 

Понудата важи ограничен промотивен период.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.