Купете еден од моделите на Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Z Flip и Z Fold 2 и како подарок добијте Galaxy Watch Active2, 44mm во црна боја и гаранција на телефонот од 3 години.

Промоцијата трае од 23.03. до 26.04.2021 година или до истек на залихите.

По купување на еден од моделите на Galaxy за кои важи промоцијата, задолжително треба да го регистрирате купениот уред на официјалната веб-страница на Samsung на следниот линк, најдоцна до 10.05.2021. Податоците при регистрација се потребни за да го добиете подарокот Samsung Galaxy Watch Active2 44mm, кој дополнително ќе биде испорачан на Вашата домашна адреса во период од 12.04.2021 до 30.05.2021.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.