Купете еден од моделите на Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Fold 4 или Z Flip 4 и како подарок изберете Samsung Galaxy Watch5 BT Graphite 44mm или Samsung Galaxy Watch5 BT Pink gold 40mm.

Акцијата трае од 5.04.2023 до 30.04.2023 година или до истек на залихите.

По купување на еден од моделите на Galaxy за кои важи акцијата, задолжително треба да го регистрирате купениот уред на официјалната веб-страница на Samsung на следниот линк, најдоцна до 30.05.2023. Податоците при регистрација се потребни за да го добиете подарокот Samsung Galaxy Watch5 BT Graphite 44mm или Samsung Galaxy Watch5 BT Pink gold 40mm, кој дополнително ќе биде испорачан на Вашата домашна адреса најдоцна до 15.08.2023.

Правилата за акциска продажба се објавени на web страната на Samsung.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.